19 ezer eladott jegy után lett meg az NB I-es meccs időpontja

Minden bebizonyítva!

Forrás:

Ma jelentette be az MLSZ, hogy megvan a 31. forduló meccseinek és így a Derbi kezdési időpontja is (május 4, 19.30). Még (egyébként) időben, mert már csak 18 nap van hátra a mérkőzés megrendezéséig. Így akár Ausztráliából, a Déli-sarkról, de talán még a Nemzetközi Űrállomásról is haza lehet érni a mérkőzésre.
 
És tényleg nem kell aggodalmaskodni, mert ezt így, most, ma megtudni, sokkal jobb, mint egy Facebookon meghirdetett flashmob keretében mondjuk aznap délután.
 
Bár akkor is tele lenne a stadion.
 
Mert az valami pozitív értelemben vett döbbenet akkor is, hogy a mérkőzésre már akkor eladtak nagyjából 19 ezer jegyet úgy (bizonyíték a linkre kattintva érhető el), hogy még nem is lehetett tudni a kezdési időpontját.
 
Ez is jelzi, hogy a Derbi az a Derbi és az tényleg egész napos elfoglaltság (vannak, akiknek már előző estés és másnapos is), mert csak a nap volt a lényeg, hogy mikor lesz, nem az óra/perc/másodperc pontosság a napon belül.
 
Az, ami a Fradi-Újpestet (és egyébként helyi szinten sok más regionális rangadót is) övez, minden képzeletet felülmúló, elismerésre méltó klubszeretet. 
 

null

null

Ez, és az, ahogyan nagyon sokan várják a fanatikusok közül a saját életük meccseit jelzi, hogy még mindig vannak nagyon sokan olyanok, akik a kiemelkedőnek ígérkező szakmai csemegékért és a tradicionális rangadókért bármikor készek kimenni a mérkőzésre még Magyarországon is.
 
Ám egy dolgot nem szabad elfelejteni: a Fradi-Újpestre nem csak azért mennek ki a hívek, mert azt gondolják, ez a meccs megközelíti vagy felülmúlja mondjuk bármelyik Boca Juniors-River Plate megagigacsúccsrangadót.
 
Nagyon sokan azért lesznek ott, mert tudják, hogy mindig tele van ennél a párosításnál az aréna.
 

null

null

Mert a foci kedvelői kíváncsiak a pályán zajló események mellett a füstbombák szagára, a könnygáz illatára, a koreóra, a szurkolásra, az anyázásra és a zrikálásra.
 
A legnagyobb meccs ismét bebizonyítja a lényeget: nemcsak a foci/klub van a szurkolókért, hanem a szurkolók is vannak önmagukért!
 
És ezeket (mert az elsőt is elszokták) soha, sehol, senkinek nem szabad elfelejtenie…

Legfrissebb híreink