NB2 logó
NB3 logó
Újpest FCklubvezetés

Újpesti triumvirátus: íme, a klub új vezetősége!

Nagy Benjámin - 2017. november 24. péntek 14:09
Újpest - Nem egyedi felállás.

 

Az ujpestfc.hu közleményét változtatás nélkül közöljük.

 

"Ahogyan arról honlapunk már korábban beszámolt, az elmúlt hetekben, hónapokban megannyi tárgyalás, egyeztetés volt a mielőbbi új klubvezetés kiépítése érdekében. Az új, három tagú felállás nem egyedi és szokatlan a mai sportklubok felépítésében. Számos példát találni rá akár itthon, akár külföldön egyaránt. Itt fontos azt is megjegyeznünk, az Újpest FC mindenkori célja, hogy a klub folyamatosan fejlődve, még professzionálisabban, valamint előremutatóan legyen meghatározó szereplője nemcsak a magyar, hanem az európai labdarúgás porondjának is. Hiszünk benne, hogy a hármas vezetői felépítés egy sikeres elképzelés első lépése.

 

Újdonsült vezetőink hárman sokkal több és különböző szakterületeket tudnak lefedni irányításuk folyamán. Elképzelésünk értelmében új rendszerünk sokkal hatékonyabb munkavégzést, valamint a klub hírnevéhez illő gyors, egyenes kommunikációjú és megfelelő képviseletet hoz magával. Lássuk, kik, miért felelnek az Újpest FC új felsővezetésében.

 

 

Berta Csaba - Ügyvezető igazgató: pénzügyi és számviteli vezető szerepkörben több, mint egy éve végzi tevékenységét lila-fehér klubunknál. Közgazdászként a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalatait felhasználva erősíti az Újpest FC-t a jövőben. A meglévő munkaköre mellett mostantól az ügyvezető igazgatói feladatokat is ellátja. Többek között hozzá tartozik az Újpest FC működésének koordinálása, a komplex üzleti folyamatok egy kézben való összefogása.

 

Böőr Zoltán - Klubmenedzser: egykori válogatott labdarúgó, aki hosszú és eredményes labdarúgói pályafutása alatt futballozott csapatunk lila-fehér mezében is. Klubmenedzserünk 2015. július 20-án kezdte civil munkáját a Megyeri úton, mint technikai vezető. A továbbiakban az első csapathoz kapcsolódó háttérfolyamatok hatékonyabb működésének magasabb szintű koordinálása mellett, klubunk diplomáciai kapcsolatainak kezelése, gondozása lesz a fő feladata. Egyúttal elsőszámú összekötő kapocs tulajdonosunk és csapatunk között. Egykori játékosunk minden erejével azon dolgozik majd, hogy játékosaink csak és kizárólag a futballal foglalkozhassanak.

 

Dr. Dzodzoglu Sziderisz - Operatív igazgató: új vezetőnk a versenyszférából ékezett klubunkhoz, ahol szintén magas pozíciót töltött be korábban, de Újpest-érzelme, valamint lila szíve a Szusza Ferenc Stadionba szólította. Feladata az Újpest FC irodai munkájának fejlesztése, felügyelete és biztosítása, továbbá a klub marketing pillérjének megerősítése, újragondolása is. Feladatkörébe tartozik a meglévő szponzori kapcsolatok ápolása, továbbfejlesztése és az új szponzorok, támogatók felkutatása az újpesti labdarúgás jövőjéért, mely folyamat biztosítja az utánpótlás bázisunk hosszútávú fejlődését.

 

Így néz ki tehát az új, hárompólusú klubvezetés. Ugyanakkor lényegesnek tartjuk megjegyezni, hogy futballszakmai kérdéskörben továbbra sem klubmenedzserünk, sem operatív igazgatónk sem pedig ügyvezető igazgatónk hoz döntéseket. Ez ügyben, ahogyan eddig is, Nebojsa Vignjevic vezetőedzőnk és Roderick Duchatelet klubtulajdonosunk egyeztet egymással. Az Újpest FC vezetői hisznek a klub sikeres és teljes megújításában, új szerkezeti felépítésében, valamint pozitívan tekintenek a jövőbe. Tartsunk velük, és irányítsuk közösen a lila-fehér negyedik kerületi színeket újra, a legendái által elért magaslatokba! Hajrá, lilák!

 

Elengedhetetlen, hogy cikkünk végén felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a fentebb leírtak csak december elején ölthetnek hivatalos formát, amennyiben az aktuális taggyűlés jóváhagyása is megtörtént!"

Cáfol és pereket helyezett kilátásba a Honvéd edzője - NB1.hu

Cáfol és pereket helyezett kilátásba a Honvéd edzője

Cikk hozzászólások száma: 13

Szólj hozzá Te is!
NB2
Vass a meccs embere az MTK-nál - videó

Vass a meccs embere az MTK-nál - videó

Budapest - Vass Patrik 80. percben szerzett góljával nyert az MTK a Budafoki MTE ellen.
Így verte a Győr a Békéscsabát - videó

Így verte a Győr a Békéscsabát - videó

Békéscsaba - Négy gól született a rangadón.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Ferencvárosi TC50
2Videoton FC47
3Újpest FC33
4DVSC32
5Paksi FC32
6Budapest Honvéd31
7DVTK29
8Mezőkövesd Zsóry FC26
9Vasas FC25
10Puskás Akadémia FC25
11Swietelski Haladás23
12Balmaz Kamilla Gyógyfürdő23
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!