NB2 logó
NB3 logó
Mészöly GézaSzombathelyi HaladásHegedűs Jánosmagyar átigazolási hírek

Mészöly beszélt Hegedűs és Martínez helyzetéről is

NB1.hu - 2017. január 06. péntek 15:51
Szombathely – A Hali két edzőtáborral hangol a tavaszi folytatásra.
Kép forrása: haladas.hu

 

Jelentős változások is elképzelhetőek a téli felkészülést péntek délután elkezdő Szombathelyi Swietelsky-Haladásnál – számolt be róla a klub honlapja. A szerdai, csütörtöki és péntek délelőtti orvosi,- és terheléses vizsgálatokat követően péntek kora délután az Illés Akadémia műfüves pályáján megtartotta idei első edzését a Mészöly Géza vezette szakmai stáb.

 

A vasiak – csakúgy, mint egy esztendeje – a felkészülési időszakban kétszer is külföldön edzőtáboroznak: először hétfőtől szombatig a horvát tengerparton fekvő Rovinjban készülnek. A második edzőtábor (január 18-28) helyszíne még kérdéses. Könnyen elképzelhető, hogy több játékos érkezik, illetve távozik a téli átigazolási időszakban.

 

– A pénteki edzés után szombaton kétkapus játékkal zárjuk a hetet, majd a hétfő délelőtti tréning, illetve orvosi vizsgálatok után útra kelünk Rovinjba – mondta Mészöly Gézától, a Haladás vezetőedzője. – Egy éve is ebben az időszakban jártunk Horvátországban, akkor roppant hasznos napokat töltöttünk az Isztriai-félszigeten. Mivel csak most kezdtünk a munkát, az első edzőtáborban elsősorban a fizikai felkészítésen lesz a hangsúly, a második külföldi összetartáson már három felkészülési meccset is vívunk. A tavalyi edzőtáborok remek alapot adtak a bajnokságra, hiszem, ezúttal sem lesz másként. Ami a játékoskeretet illeti, az olasz harmadosztályú Lucchesében szereplő, élő szerződéssel bíró Leandro Martínez visszatért, ám amint megegyezünk az érdeklődő klubok valamelyikével, távozik. A korábban próbajátékon szereplő nigériai támadót,  Funsho Bamgboyét viszont szeretnénk leigazolni.

 

 

- Örömteli, hogy Ezequiel Calvente végre egészséges, remélem fél éves kihagyása után a tavaszi rajtra sikerül felépítenünk. A két német fiút – Nino vom Hofét és Janik Broscht –   megnézzük mit tud, másodedzőnk, Gál István még bielefeldi időszakából ismeri őket. Amondó vagyok, vagy olyan külföldit érdemes szerződtetni, aki rögtön nagy erősítést jelent, vagy olyat, aki hajlandó eljönni próbajátékra, és ambiciózus, teljesítményorientált futballista. Minden csapatrészbe szeretnénk igazolni, persze nem csak külföldi, magyar játékosok is vannak a kiszemeltek között – neveket egyelőre nem szeretnék mondani. Ugyanakkor távozóink is lesznek, akadnak olyan akiket, el,- másokat terveink szerint kölcsönadunk. A jó szereplés hatására pedig megnőtt az érdeklődés labdarúgóink iránt, több futballistát is vinnének más klubok. Ám szeretném, ha valamennyien maradnának, így a Puskás Akadémia által csábított Hegedűs János is.

Cikk hozzászólások száma: 9

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
A selejt bosszúja
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Videoton FC35
2Ferencvárosi TC35
3DVSC25
4Budapest Honvéd25
5Újpest FC22
6DVTK21
7Vasas FC21
8Paksi FC21
9Puskás Akadémia FC19
10Balmaz Kamilla Gyógyfürdő16
11Swietelski Haladás11
12Mezőkövesd Zsóry FC11
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!