Magyar focihírek
minden mennyiségben
NB2 logó
NB3 logó
PNDRGN logó
Eppel MártonfülDVTKDejan Karan

Az nb1.hu-lista: Hemingway után újabb „támadást” kaptunk

Simon Zoltán - 2018. április 10. kedd 11:10
Magyarország – Nemcsak a munkája, hanem az élete is a Diósgyőr!
 
Futótűzként terjedt el picivel több, mint egy héttel ezelőtt a neten, hogy a DVTK-Honvéd mérkőzésen kettészakadt a füle Eppel Mártonnak, a kispestiek csatárának, majd nem kellett sokáig várni arra, hogy mindenki számára egyértelműen bebizonyosodjon, hogy a gólkirály súlyos sérülést szenvedett.
 
Amikor Eppel kiposztolta a sérüléséről a képet a Facebookra, olyan látvány nyújtott, mintha kettéharapták volna. Ez volt az első gondolatunk.
 
És, hogy miért mesélem ezt most el? Mert George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa után újabb „frontot nyitottak” az nb1.hu ellen, ezúttal a DVTK sajtóosztályának egyik lelkes, mindenre odafigyelő munkatársa. A jellemvonásokat meg nem cinkből, hanem tiszteletből említjük. És a sztorit azért meséljük el, hogy a látogatók tisztában legyenek a kialakult helyzettel, ne csak a háttérben megtett kommentekből induljanak ki.
 
Hemingway ugye azt érti félre, hogy írásban jeleztük neki, nem jelenhet meg a blogja többé, mert a blogbejegyzéseiben politizál (a blog gyűjtőfogalom, a blogbejegyzés egy írást jelent ő pedig azt hiszi, csak egy írását, azaz blogbejegyzését tiltottuk le, majd ezek után kitalálta, hogy ő lécel le az nb1.hu felületéről), míg a miskolci aktivista remek csetelő partnernek bizonyult tegnap kora délután.
 
A kolléga azt nehezményezte, miért nem volt a címben idézőjelben az, hogy kettéharapott (a mostani címben van idézőjel, így aki azt hitte, újabb bandaháborúval találja magát szemben, az gyorsan csekkolja le ismét és ennek szellemében olvasson tovább vagy újra), amikor Eppel fülét nem megharapta Dejan Karan, hanem lekönyökölte. 
 
A gondot az okozta, hogy a miskolci egy tegnap látott cikkből indult ki, pedig a témával nem egy cikkben foglalkoztunk, így a teljes tisztánlátáshoz nem árt mindenkinek, mindegyik írással tisztában lennie, utána lehet még fontosabb véleményt alkotni és még több joggal panaszkodni. Mondjuk, addig is lehet, csak akkor nem garantált a teljes siker.
 
A másik gond, hogy az nb1.hu szerint címet adni nem csak az írott részekből lehet. Láttuk, hogy a DVTK honlapján is vannak olyan cikkek, amikben vagy amikhez vannak képek és videók illesztve. Ami ugye alap, Eppel füle meg a képen úgy nézett ki ugye elsőre, mint ami ketté van harapva, a vizualitás meg eléggé erős befolyásoló tényező, így e mellett a szófordulat mellett tettük le a voksunkat. És most jelzem mindenkinek, ha még foglalkozunk a továbbiakban is a témával, akkor is kettéharapott fül lesz a címben, mert az volt az első reakció, amikor megláttuk. És, hát nem csak nekünk volt az...
 
Másik különbség, hogy a miskolci szerint frissíteni kellett volna a tegnapi cikkünket és beleírni, hogy az nem harapás volt. Nos, ezt azért nem tettük meg, hogy még jobban segítsük a DVTK-t, mint azt az emberük szerette volna.
 
Ha egy már megjelent cikkbe belefrissítenek, az új bejegyzés már nem jut el mindenkihez, mert akik már olvasták azt a cikket, nem olvassák el újra. Ha csak nem olyan jellegű, mint az nb1.hu által 1999-ben bevezetett élő közvetítések a mérkőzésekről, de hát ugye az „élő” kifejezés eleve jelzi a jelleget a címben.
 
Szóval az van, hogy több, mint 18 éve, ha reakció érkezik egy cikkünkre, akkor azt új hírben publikáljuk, hogy valamennyi látogatóknak legyen esélye értesülni az új fejleményekről. 
 
Reméljük, megfelelően értékelik Diósgyőrben, amit most jelzünk, mert csak és kizárólag a klub szurkolói és maga a klub iránt érzett tiszteletünk miatt írtuk most meg ezt a cikket, hogy még többekhez eljuthasson a diósgyőri észrevétel. Arról nem beszélve, a letöltési adataink miatt pontos listánk van arról, hogy melyik napszakban, milyen témákra, milyen csapatokról szóló hírekre buknak a leginkább a látogatóink.
 
De azt is tiszteletben tartjuk, hogy a DVTK-nál úgy gondolják, hogy az eredeti cikkben kellett volna jeleznünk, hogy Karan nem harapott, csak könyökölt. Egyébként egyik tettet sem lehet végrehajtani futballmeccsen...
 
A legfontosabb dolgot viszont fontos tisztázni: továbbra sem tűrjük el, hogy bárki lendületből beleszóljon az nb1.hu szerkesztésébe, arculatába. Ha valakinek gondja van, akkor az úgy, olyan szellemben kell, hogy jelezze nekünk, ahogyan azt a DVTK kiváló sajtósa tette, aki nemcsak azért írt nekünk, mert ez a feladata, hanem azért is, mert az amúgy remek munkája mellett az élete legnagyobb értelme is a Diósgyőr!
 
Kajan tehát nem harapott, hanem könyökölt, azóta sajnos egy törésnek is a részese volt, de egyik esetben sem kapott piros lapot.
 
Eppel fülét tehát ketté könyökölték, de úgy néz ki, mint amit ketté haraptak. 
 
A sors azonban igazságot szolgáltat, Karan sárga lapjai miatt nem léphet pályára a hétvégén.
 
 

Nagy bejelentést tett Tőzsér Dániel - videó - NB1.hu

A Loki csapatkapitánya valóra váltaná az álmát.

Cikk hozzászólások száma: 14

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
2019. 01. 21. 12:07

A Camp Nou díszpáholyában is magyar gulyását esznek

A vasárnapi meccsen egy Haladás-szurkoló szolgálhatott fel.
2019. 01. 21. 10:35

A Blikk szerint ennyi az NB I-ben az átlagfizetés

Nagyot nőttek a klubjaink bevételei.
2019. 01. 21. 09:44

Újabb légiós távozhat a Fraditól

Méghozzá Szerbiába.
2019. 01. 21. 09:24

Megvan a Fraditól távozott izlandi új csapata

Hivatalos bejelentés.
2019. 01. 21. 10:07

Újabb akadémista kapott szerződést a Vasasnál

Hivatalos bejelentés.
2019. 01. 21. 08:24

Megvan a Vác régi-új vezetőedzője

Hivatalos bejelentés.
2019. 01. 20. 15:59

Nyolcas után, lányok elleni kézi és foci előtt

Zajlik az élet.
2019. 01. 20. 14:28

Győzelemmel debütált a 27-szeres válogatott - videó

A kétszeres válogatott csapatát győzte le.
2019. 01. 21. 08:40

Kommunikációs szakemberként bizonyíthat a DVTK válogatottja - videó

Amúgy is azon a felületen lógna.
2019. 01. 21. 07:18

Hétfői foci: pályán a Juventus és a Milan

Hazai futsalbajnoki is lesz.
2019. 01. 20. 15:46

Nagyot mentettek Csizmadiáék a szlovén bajnok ellen - reakció

Kellett a havazás is.
2019. 01. 20. 14:18

Lipták szerezte az elsőt a szlovák élvonalbeli ellen

Gólok története és vezetőedzői reakció.
2019. 01. 20. 13:12

Ketten csatlakoztak a Pápához

Igaz, egyiküknek még bizonyítania kell.
2019. 01. 20. 09:12

Üzent az RKSK a fejbe talpalt és kórházba került próbajátékosnak

Agyrázkódást szenvedett.
2019. 01. 20. 21:47

Nagyon méltón emlékeznek meg Fehér Miklósról

Már elkezdődött az emlékhét.
2019. 01. 20. 21:35

Horváth Ferenc és az ukrán próbajátékos

A mérkőzésről is elmondta a véleményét.
2019. 01. 20. 20:45

Gólösszefoglaló a DVTK románok elleni sikeréről - videó

Nagy góllal fordítottak.
2019. 01. 20. 20:26

Íme a fordulatos Fradi-vereség góljai - videó

Az időjárás sem kedvezett a csapatoknak.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Ferencvárosi TC39
2MOL Vidi FC34
3DVSC30
4Budapest Honvéd29
5Újpest FC28
6MTK Budapest27
7Mezőkövesd Zsóry FC24
8Paksi FC22
9Puskás Akadémia FC21
10DVTK17
11Kisvárda Master Good16
12Szombathelyi Haladás9
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!