NB2 logó
NB3 logó
olaszszövetségelnöklemondásszexuáliszaklatásvb2018

Hazudhatott a lemondott olasz szövetség elnöke, szexuális zaklatást akart eltitkolni

Simon Zoltán - 2017. november 21. kedd 10:19
Olaszország – Ötször állt bíróság előtt, úgy lett vezér.

Sokként élte meg és éli még mindig meg a világ jelentős része, hogy Olaszország nem jutott ki a jövő évi, oroszországi világbajnokságra. Búskomor kommenteket lehetett olvasni magyaroktól is, melyek szerint így nem lesz értelme a világbajnokságnak.

Pedig a legutóbbi két kiírásnak is volt értelme a csoportkörök után, amivel arra utalunk, hogy bizony a taljánok sem a 2014-es, sem a 2010-es seregszemlém nem jutottak tovább a csoportjukból, azok után, hogy 2006-ban világbajnokok lettek. A kieséseik után is voltak bőven ám jó meccsek mindkét tornán, de az nb1.hu is vallja, hogy az olaszokkal nívósabb mindig a vb.

Most ugye nem jutottak ki, a kudarc után távozott a kapitány és tegnap, a szövetség elnöke is bejelentette a távozását, rátevősen, drámaian. Carlo Tavecchio még arra is képes volt, hogy elnézést kérjen egész Olaszországtól azért, hogy nem jutott ki a válogatott Oroszországba.

Pedig más, még súlyosabb ügy miatt is így kellett volna tennie.

Emberünk eleve úgy lett a szövetség vezére, hogy előtte ötször állt már a bíróság előtt, olyan ügyek miatt, mint adócsalás és közokirathamisítás. Hangsúlyozzuk, ilyen tettek után sikerült őt egy adott szervezet élére megválasztani…

Ezek után egyszer fél évre eltiltotta az UEFA a rasszista kijelentései miatt, később az európai szövetségben betöltött összes funkciójától is megfosztották, majd kiszivárgott egy olyan hangfelvétel, amin a zsidókat és a melegeket becsmérelte.

A La Stampa viszont most arról írt, hogy a szövetség éléről történt lemondásának a valódi oka nem a válogatott kudarca, hanem az, hogy az elnököt szexuális zaklatáson kapták.

A sportvezetői tisztségben lévő hölgy (megértjük, hogy a főnöke nem volt a kifejezett zsánere...) állítja, többször is át kellett élni a megaláztatást. Az újság tudni véli, az esetről hang- és videofelvételek is eljutottak már a római ügyészséghez.

Itt tart most az az olasz foci, aminek az újbóli felvirágozása és vezetői szinten történő rendbetétele is az egyetemes labdarúgás érdeke.

Totális troll: így szólt be az újpesti vezérszurkoló a kispestieknek - NB1.hu

Beszólt az újpesti vezérszurkoló a kispestieknek

Cikk hozzászólások száma: 0

Szólj hozzá Te is!
NB2
Megvan a ZTE meccseinek időpontja

Megvan a ZTE meccseinek időpontja

Zalaegerszeg - Az elmúlt hetek időjárásának köszönhetően a tavaszi menetrend átalakult.
Megújult a Kisvárda a weboldala

Megújult a Kisvárda a weboldala

Kisvárda - Elkészült a Kisvárda Master Good új weboldala.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Debütálás előtt, utánpótlás, koreó”
TABELLA
1Ferencvárosi TC50
2Videoton FC47
3Újpest FC33
4DVSC32
5Paksi FC32
6Budapest Honvéd31
7DVTK29
8Mezőkövesd Zsóry FC26
9Vasas FC25
10Puskás Akadémia FC25
11Swietelski Haladás23
12Balmaz Kamilla Gyógyfürdő23
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!