Kedvcsináló az NB I 28. fordulójának a meccseihez

2017. április 21. péntek 21:00  | Göbölyös András
OTP BANK LIGA

Magyarország – A Halinál plusz összeget „dobott fel” a vezetőség, ha elérik Európát. Frissül!

OTP Bank Liga, 28. forduló

 

18.00: DVSC–Swietelsky Haladás

18.00: MTK Budapest–Videoton FC

18.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Újpest FC

18.00: Gyirmót FC Győr–Ferencvárosi TC

18.00: Paksi FC–DVTK

20.30: Vasas FC–Budapest Honvéd

 

21.00: Paksi FC–DVTK: A zöld-fehérek edzője szeretné stabilizálni csapata helyét a középmezőnyben.

 

Csertői Aurél (Paks): - Ha sikerülne nyernünk a DVTK ellen, márpedig ez a célunk, akkor az azt jelentené, hogy stabilizálni tudnánk helyünket a középmezőnyben, és minden bizonnyal megtartanánk a jelenlegi pozíciónkat a tabellán. De ez nem lesz egyszerű feladat, mivel ellenfelünkről köztudomású, hogy szervezett, erős csapat. Ne tévesszen meg senkit a tabellán jelenleg elfoglalt helyük. Ettől függetlenül győzni szeretnénk, hiszen sok meccs van még hátra, és mivel szoros a mezőny minden egyes pont nagyon sokat számíthat majd a bajnokság végén.

 

Messi negatív rekordot ért el a Juventus ellen - NB1.hu

 

 

20.10: MTK Budapest–Videoton FC: A székesfehérváriak támadója úgy gondolja, a befejezésekben kell javulniuk.

 

Asmir Suljic (Videoton): - Továbbra is igen komoly harcot vívunk a bajnoki címért, az utóbbi évek legizgalmasabb bajnoki hajrája lesz az idei. És nem csak az első helyért, hanem a kiesés elkerüléséért is nagy csata várható. Éppen ezért számítok szombat este kifejezetten nehéz meccsre az MTK ellen, hiszen ők is az életükért küzdenek, mindkét csapat számára fontos a 3 pont megszerzése. A legutóbbi mérkőzéseink sajnos nem úgy sikerültek, ahogy elterveztük, de bizonyítani szeretnénk, hogy mi vagyunk a legjobbak, úgyhogy természetesen a 3 pontért utazunk szombat este a fővárosba. A helyzeteink eddig is megvoltak, a befejezéseknél kell sokkal pontosabbnak lennünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Olvastam, hogy az előző héten a statisztikai adatok szerint én lettem a hét játékosa, valamint a Mezőkövesd elleni bajnokin a szurkolók is engem találtak a legjobbnak. Ezek a visszajelzések természetesen nagyon fontosak számomra, de nem az egyéni elismerésekért futballozok, hanem azért, hogy a csapattal együtt érjünk el sikereket. Számomra sokkal fontosabb az, hogy egy mérkőzést megnyerjünk, mint az, hogy én vagyok-e a mérkőzés embere, vagy sem. Csak a csapat sikere számít!

 

Az NB II és az NB jelenti: Komoly érdeklőd a PMFC iránt

 

 

18.30: Gyirmót FC Győr–Ferencvárosi TC: A zöld-fehér edzője szeretné látni a sikeréhséget a játékosain.

 

Thomas Doll (FTC): - Nem számít, hogy a Gyirmót az utolsó a tabellán, csak magunkkal kell foglalkoznunk, nem azzal, hogy az elsővel vagy a sereghajtóval játszunk. Vissza kell térnünk a győztes útra, több koncentráció kell, és éhesebbnek kell lennünk a sikerre. Javítanunk kell a védekezésen, és ez sokkal fontosabb annál, minthogy az ellenféllel foglalkozzunk. Nem szabad hibáznunk, mindenkinek harcolnia kell a saját posztján. Nem lehet egy percre sem hátradőlni, vissza kell szereznünk az önbizalmunkat. Hat hetünk van hátra, és jelenleg nem ott állunk, ahol szeretnénk. Még nincs késő elérni a céljainkat, keményen kell dolgoznunk

 

A DVTK edzője már nem foglalkozik a Csertői-üggyel - NB1.hu

 

 

16.35: MTK Budapest–Videoton FC: Kanta József úgy érzi, a Videoton kisebb hullámvölgyben van, és ha sikerül felszabadultan játszania az MTK-nak, akkor meglehet a győzelem. 

 

 

 

16.20: DVSC–Swietelsky Haladás: a szombathelyiek edzője elmondta, hogy a nemzetközi kupaszereplés kiharcolásáért plusz összeget „dobott fel” a vezetőség a csapatnak.

 

Mészöly Géza (Haladás): – Noha a debreceniek a kiesés ellen küzdenek, rengeteg helyzetet kidolgoznak a meccseken, nagy hangsúlyt fektetnek a támadójátékra. Holman, Tőzsér, Filip, Könyves, és a dél-koreai Szjuk egyaránt életveszélyes, gólképes játékos. Ráadásul a védők is rendre belépnek a támadásokba. Az MTK ellen nem kevesebb, mint 24 alkalommal lőttek kapura, ez nagyon sok. Erre oda kell figyelnünk. Ami minket illet, nem elégedtünk meg azzal, amit elértünk, szeretnénk kihozni magunkból a maximumot. Szerencsére a klub is előretekint, az esetleges nemzetközi indulásért plusz összeget ajánlott fel. Motiváltan, jó hangulatban edzett a csapat a héten, bizakodóak vagyunk. Devecseri öt sárga lapja miatt nem játszhat, Polgár, Gajdos, Bamgboye, Calvente sérült, Rózsa, Németh, Jánvári műtét utáni rehabilitációját tölti.

 

Komoly befektető érdeklődik a PMFC iránt?

 

 

15.35: Gyirmót FC Győr–Ferencvárosi TC: A sereghajtót Urbányi István eltiltása miatt irányító Györök Tamás nem tart a Fraditól. 

 

Györök Tamás (Gyirmót): - A Ferencvárosi TC minőségi, válogatott labdarúgók alkotják a játékos keretét. Ráadásul egyesíteni tudják a rutint és a fiatalos lendületet. Valami azonban most nem működik náluk, de vannak ilyen periódusok is egy labdarúgó csapat életében. Egy nagyon feszült hangulatú találkozóra számítunk tehát, amelyen az a célunk, hogy az eddig mutatott játékunkat eredményesebbé tegyük. Ezt a mérkőzést is egy gól, vagy a rúgott gólok fogják eldönteni. Ezért nem kell és nem is szabad nekünk az ellenféllel vagy a bajnoki táblázattal foglalkoznunk. Készülnünk kell a következő mérkőzésünkre és abból kell kihoznunk a maximumot. Tudjuk, hogy papíron nem sok esélyt adnak nekünk a Ferencvárosi TC ellen. Lehet, hogy az FTC elleni sikerünk meglepetés lenne, de bőven benne volt a győzelmünk lehetősége, a legtöbb tavaszi mérkőzésünkben.

 

Orbán Viktor irányítja a Puskás Ferenc Stadion építését - NB1.hu

 

 

15.30: MTK Budapest–Videoton FC: A kék-fehérek edzője győzelemben gondolkodik a bajnokaspiráns ellen.

 

Tamási Zsolt (MTK): - A bajnokságnak ahhoz a szakaszához érkeztünk, ahol olyan csapatokkal mérjük össze tudásunkat, akik más célokért küzdenek. Három hazai és három idegenbeli mérkőzés vár ránk, a menetelést pedig a Videoton ellen kezdjük. Ismerjük őket, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen célkitűzéseik vannak, de ezekre nem lehetünk tekintettel. A helyzetünk olyan, hogy mindhárom pontra szükségünk van, ám ehhez harcosabb, agresszívabb játékra van szükség.

 

Kassai-ügy: a Fradi keményen beszólt az MLSZ-nek - NB1.hu

 

 

13.00: Vasas FC–Budapest Honvéd: Bobál Dávid és Baráth Botond beszélt a Honvéd TV stábjának az elmúlt hét megterheléseiről, valamint a Vasas elleni rangadóról.

 

Honvéd TV | Bobál: Az élen maradnánk

 

 

12.40: DVSC–Swietelsky Haladás: Holman Dávid tudja, hogy a Lokinak hazai pályán muszáj dominálnia a Haladás ellen.

 

Holman Dávid: Minden pontra szükségünk van

 

 

12.37: MTK Budapest–Videoton FC: A székesfehérváriak középpályása nem számít könnyű meccsre az életükért küzdő kék-fehérek ellen.

 

 

 

12.15: Vasas FC–Budapest Honvéd: Az angyalföldiek edzője félcsapatnyi játékost kényszerül nélkülözni.

 

Michael Oenning (Vasas): - A szombat esti mérkőzéstől színvonalas és kiélezett taktikai csatát várok. Jól ismerjük ellenfelünket, sokat elemeztük játékukat, több találkozójukat a helyszínen tekintettük meg. Ráadásul még 2016 nyári felkészülés során megmérkőztünk a Honvéddal Kispesten, amikor mi még csak kísérleteztünk a háromvédős rendszerrel, a 3-4-3-as szisztémával, ami mellett végül is megmaradtunk, és amivel, az ősszel rendre megleptük ellenfeleinket. Van jó néhány hiányzó alapemberünk, az eltiltott Remili, Risztevszki Manjrekár, és sérültjeink, Pavlov, Ádám. Ám bízom abban, hogy a posztjaikon pályára lépők kiválóan teljesítenek majd. Hála Istennek játékosaimat a rangadók inkább feldobják, ezért bizakodó vagyok, és a mi szempontunkból eredményes, felszabadult játékot, és sikeres mérkőzést várok.

 

Rekop Gyuri az nb1.hu-nak: a Nicaraguai dohány a legjobb - NB1.hu

 

 

11.20: Vasas FC–Budapest Honvéd: A rendőrség az alábbiak szerint kéri az „A” tribün jobb oldalának megközelítését.

 

A rendőrség kérése, hogy azok a Vasas szurkolók, akik a Szusza stadion „A” tribünre vagy a terasz jobb oldalára váltanak jegyet, a Váci út-Megyeri út-Kisfaludy utca-Labdarúgó utcán keresztül közelítsék meg az V-ös számú kaput.

 

Az „A” tribünre vagy a terasz bal oldalára csak az I-es kapun lehet bejutni, míg a jobb oldalára csak az V-ös kapun keresztül.  

 

A rendőrség a Baross utca felöli megközelítést nem javasolja!.

 

 

11.17: Mezőkövesd Zsóry FC–Újpest FC: A lila-fehére középpályása szerint a helyzetkihasználás lesz a győzelem kulcsa. 

 

Több koncentrációra van szükség a kapu előtt

 

 

11.15: Paksi FC–DVTK: A vendégek az életben maradásért küzdenek, így megpróbálkoznak a lehetetlennel.

 

Bódog Tamás (DVTK): - A csapattal átbeszéltük, hogy mi volt az, ami az elmúlt hétvégén nem működött és biztos vagyok abban, hogy ez egy másik mérkőzés lesz. Erre a hétvégére kipihentek leszünk, nem volt hétközi meccsünk, egész héten a Paksra készültünk. Egyszer minden sorozat megszakad, azon leszünk, hogy a Paks hazai veretlensége is megszakadjon. Egy masszív, jól védekező, sokat futó csapattal fogunk találkozni.

 

"Egyszer minden sorozat megszakad" | 2017. április 20. | DVTK TV

 

LEGFRISSEBB HÍREK