Rekop Gyuri az nb1.hu-nak: a Nicaraguai dohány a legjobb

2017. április 21. péntek 11:32  | Simon Zoltán
EGYÉB HAZAI

Budapest – Új vállalkozásba kezdett a TrollFoci volt arca.

Képes volt úgy kezdeni, hogy elmondta, hogyan csinálják a kávékat abban a kávézóban, amelyik az egyik legfelkapottabb üzletlánc lett ebben a kategóriában. A választék hatalmas, Rekop Gyuri viszont megmondta a tutit: „Mindegyik ugyanolyan. Ugyanaz az alap, majd ízesített szirupot öntenek rá, ezt egy haveromtól tudom, akik nekik dolgozik. A Nicaraguai dohány-kávé viszont tényleg jó!”.

 

És tényleg azt ittunk és tényleg jó volt.

 

Délelőtt találkoztunk, hol máshol, mint Kispesten, és Gyuri elmondta, egyáltalán nem szokott alkoholt inni, mire eszembe jutott, hogy én is csak akkor, ha nagy nehezen rábeszélnek. Azért találkoztunk, hogy meséljen az új ötletéről, a T-Középről, már csak azért is, mert az egyik legnemesebb meccsen voltak kezdésként.

 

Összefoglaló a DAC újabb csodájáról - NB1.hu

Összefoglaló a DAC újabb csodájáról

A DAC-Slovan kiemelt rangadó (ajánlom még mindenkinek a figyelmébe a Kolozsvári Vasutas bukaresti gárdák ellen vívott meccseit, állat mindegyik), ezt bőven megtapasztaltam (addig csak tudtam) a saját bőrömön az ominózus 2008-as meccsen, amikor a kezdés előtt három órával hátulról ütöttek hátba a szlovák zsernyákok viperával, mert magyarul kérdeztem a társuktól. Utána viszont már csak néztek, ahogyan Czégány Pállal, aki azóta a fradi.hu főszerkesztője lett, fogtuk magunkat, ketten kimentünk a vasútállomásra, hogy lefilmezzük a Slovan-ultrák érkezését és a stadionba vonulását. Maradjunk annyiban, nagyon, de nagyon örültek nekünk…

 

A többi már történelem, most viszont nem tudtam ott lenni, de egy remek videónak hála pontosan átélhettem mindent, főleg az utolsó pillanatban elért győztes gólt és annak hatását, ami ugye világbajnoki címmel ér fel mindannyiunk számára. Kizárólag persze azért, mert sportról és ősi riválisokról van szó ebben az esetben is…

 

„T-Közép, Troll-Közép. Alap, hogy ezt a nevet választottuk, mint ahogyan az is, hogy a DAC-Slovan mérkőzésre akartunk direkt elsőnek kimenni. De nem csak focival fogunk foglalkozni. Megyünk a hétvégén Szabó Feri barátommal Kolozsvárra, tornára, ami azért jó, mert egyikünk sem ért hozzá” – mondta Gyuri.

 

Ez volt az a mondata (egyébként nagyjából majdnem mindegyikbe bele tudta csempészni valahogy a Kispestet), amire a leginkább felfigyeltem. Végre valaki, aki bevallja, nem okoskodni megy ki egy sporteseményre, annak ellenére, hogy beszámol róla, hanem azért, mert szereti és közvetíteni akarja a gondolatait, és ami a legfontosabb, az érzéseit a szurkolóknak. Biztos vagyok benne, hogy nem fog úgy felkészülni a tornából, hogy fejből vágja az összes elemet, hanem, ha mondjuk lát egy tripla hátra szaltót negyvennyolc csavarral megspékelve egy gerendán, akkor nem a lábtartásról fejti majd ki a véleményét, hanem lehidal a látványtól (mert elismeri a sportolói teljesítmény nagyságát) és ezt le is közvetíti majd.

 

„Már lassan egy éve nem vagyok a TrollFocinál, az üzletrészemet eladtam, mert ideológiai alapon nem értettem egyet a srácokkal. A legnagyobb közös dobásunknak azt tartom, hogy a fejembe vettem, Budapestre csábítjuk Risitast, és ezt meg is valósítottuk. Mostantól a T-Középre koncentrálunk, járjuk majd a sporteseményeket, a megszokott stílusból nem kívánunk engedni” – mondta zárásképpen Gyuri.

 

Rekop Gyuri egy jó értelemben vett őrült, akit a szíve vezényel. Amit gondol, kimondja, és ha meccsen van, nem játssza meg magát.

 

Kemény már belegondolni is, mit művelne akkor, ha a csapatai közül az egyik, a Kispest vagy a Lazio, újra bajnok lenne…

A Sepsi még feljuthat, ha nem fognak ellene össze a románok - NB1.hu

A Sepsi még feljuthat, ha nem fognak ellene össze a románok

LEGFRISSEBB HÍREK