nb1.hu

Élő közvetítéseink az NB I 15. fordulójából

Magyarország – Fradi-Vidi rangadó, a Haladás otthonában a Loki.

Kedden az Puskás Akadémia hazai pályán, egy drámai mérkőzésen 1-1-s döntetlent játszott az Újpest ellen, így nem sikerült ellépni az üldöző Békéscsabát és a seregajtó Vasastól. Szerdán este további öt mérkőzést rendeznek az OTP Bank Ligában, lesznek igazán pikáns párosítások

 

 

 

Bp. Honvéd-Paksi FC

 

 

A vörös-feketék hétvégén hátrányból fordítottak a Békéscsaba ellen, míg a Paks öt győztes mérkőzés után játszott döntetlent Miskolcon. Mindkét gárda a stabil védekezéséről, és a gyors kontráiról híres, így érdekes lesz, hogy melyik vállalja fel előbb a kezdeményezést.

 

 

 

Szombathelyi-Swietelsky Haladás-DVSC-TEVA

 

 

Mindkét csapat egy hármasba szaladt bele hétvégén, ami a Loki mentségére szól, hogy a Ferencváros otthonában kapott ki egy viszonylag éles mérkőzésen, a Haladás azonban a Rohonci úton szaladt bele egy pofonba, ami több mint meglepő. Király Gáboréknak hazai pályán kötelező a javítás, de a Loki sem várost nézni megy Szombathelyre.

 

 

 

Diósgyőri VTK-MTK Budapest

 

 

Bekő Balázs csapata legutóbb a sírból hozta vissza a Paks elleni meccset, de a fiatal tréner jobban örülne, ha átélhetne egy olyan összecsapást, amibe nem kell beleőszülnie. Erre valószínűleg nem most fog sor kerülni, ugyanis a rendkívül stabil MTK látogat Miskolca, hogy borsot törjön a borsodi gárda orra alá.

 

 

 

Vasas-Békéscsaba 1912 Előre

 

 

Igazi hatpontos meccs, talán a forduló legfontosabb összecsapása. A sereghajtó Vasasnak mindenképpen pontot, vagy pontokat kell szereznie, ha továbbra is meg akarja őrizni az NB I-es tagságát. Ha a vendég Békéscsaba behúzza a találkozót, akkor az angyalföldiek kilátástalan helyzetbe kerülnek. Minkét gárda sokgólos meccseket játszik, a Békéscsaba legutóbb a Bozsik Stadionban kapott ki 3-2-re, míg a Vasas Felcsúton szenvedett 4-2-s vereséget.

 

 

fotó: hvg.hu

 

 

Ferencváros-Videoton FC

 

 

A zöld-fehérek kiemelkednek a mezőnyből, így hiába állnak helyezésben közel hozzájuk a székesfehérváriak, a különbség 19 pont a két gárda között. Thomas Doll együttese másfél hete elveszítette veretlenségét az NB I-ben, ám Gera Zoltánék remekül reagáltak a nem várt kudarcra, és szombaton 3-0-ra győzték le a magyar futball elmúlt másfél évtizedének legmeghatározóbb csapatát, a Debrecent. A Videoton a gyenge idénykezdet után most már két hónapja stabil formát mutat, az október elején kinevezett Horváth Ferenc vezetőedzővel rendre szállítja az eredményeket. A fehérváriak a legutóbbi hat bajnoki mérkőzésükből ötöt megnyertek.

 

 

Az NB I 15. fordulójának a műsora:

 

Kedd:

Puskás Akadémia-Újpest FC 1-1

 

Szerda:

18.30: Budapest Honvéd-Paksi FC

18.30: Szombathelyi-Swietelsky Haladás – DVSC-TEVA

18.30: Diósgyőri VTK-MTK Budapest

18.30: Vasas-Békéscsaba 1912 Előre

18.30: Ferencváros-Videoton FC

 

 

Hemingway-blog: meccset néző biztonsági emberek

 

 

NB I: Ezt várják a főszereplők a 15. fordulótól

 

 

Bombagól is kevés volt a PAFC-nak az Újpest ellen – VIDEÓ

 

 

Hogyan járhatunk Fradi-mérkőzésre?

 

 

Lengyel megerősítés: Guzmicsot vinné a Lazio

 

 

Vignjevics a szerencsét is emlegette a felcsúti meccs után

 

 

Németh Krisztiánt angol csapat igazolná le

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC