nb1.hu

Élő közvetítés az FTC-DVSC mérkőzésről

Budapest – Ferencváros-DVSC-TEVA 3-0. Folyamatosan frissül!

 

 

A listavezető Ferencváros az augusztus óta veretlen Debrecent fogadja az OTP Bank Liga 17. fordulójának rangadóján. A zöld-fehérek az előző fordulóban több mint egy év után kaptak ki az élvonalban: az MTK elleni örökrangadón Torghelle Sándor gólja döntött, Thomas Doll együttese így – a klub történetének második leghosszabb sorozatára pontot téve – 34 veretlenül megvívott bajnoki után hagyta el vesztesen a pályát. A Ferencváros százszázalékos hazai mérleggel fogadja a negyedik Debrecent, amely legutóbb a hetedik fordulóban, augusztus 30-án a Videoton otthonában kapott ki.

 

Ferencváros: Ezért volt lila a Groupama Aréna

 

 

Ezúttal győzelmet ért Rossi merész húzása

 

 

Nagy pofont adott az Újpest a Halinak Szombathelyen

 

 

Még nagyobb bajba került az utolsó Vasas

 

 

Emberhátrányban, a hajrában mentett pontot a DVTK

 

 

A taktikus Videoton legyőzte a Fradit verő MTK-t

 

 

Edzői értékelések az NB I 17. fordulójából

 

fotó: Farkas Zsolt – nb1.hu

 

OTP Bank Liga, 17. forduló

 

 

Ferencvárosi TC-DVSC-TEVA 3-0

Groupama Aréna

Játékvezető: Kassai Viktor

 

 

FTC: Dibusz – Dilaver, Pintér, Leandro, Ramírez  – Nagy Á. – Sesták (Radó, 65.)., Gera, Hajnal (Varga R., 46.), Lamah – Böde (Busai, 86.). Vezetőedző: Thomas Doll

DVSC: Radosevic – Lázár, Mészáros, Brkovics, Korhut – Jovanovic, Bódi (Tisza, 70.), Szakály P., Balogh N. – Coulibaly (Castillion, 70.), Sidibe (Horváth Zs.). Vezetőedző: Kondás Elemér

Gól: Ramírez (65.), Gera (78.-tizenegyesből)
Sárga lap: Varga R. (84.) ill. Szakály (73.)

 

 

92. perc: Kassai Viktor lefújta a mérkőzést!

 

88. perc: Radó András letette a névjegyét! A Fradi támadója Ramíreztől kapott egy passzt, tolt egyet a labdán, majd 23 méterről kilőtte a bal felső sarkot 3-0.

 

86. perc: Böde Dániel helyére Busai Attila érkezett a Fradiba.

 

84. perc: Varga Roland ütközte le vállal Horváth Zsoltot (a labdához nem sok köze volt), így Kassai Viktor kiosztotta neki a mérkőzés második sárgalapját.

 

80. perc: Sidibe helyére dr. Horváth Zsolt érkezett a Lokiba.

 

77. perc: Tizenegyet kapott a Ferencváros, ki más harcolta volna ki, mint Radó András. A csereként beállt támadó elvitte a labdát Jovanovics mellett, aki becsúszva szerelni próbált, de nem találta el a labdát. A büntetőt Gera Zoltán jatotta végre, aki laposan a jobb alsóba lőtt a balra vetődő Radosevic mellett 2-0

 

73: perc: Gera csapott le egy labdára, amit Szakály el akart rúgni, de a Loki csapatkapitánya lassabb volt, így a labda helyett a Fradi játékosát találta teliba. 73 percet kellett várni a meccs első sárga lapjára.

 

72. perc: Balogh labdát szerez saját 16-osa előtt, nagy szóló után végül pontatlanul ad be, öt méterrel eltéveszte a középen érkező Sidibét.

 

70. perc: Kondás Elemér kettőt cserél! Érkezik Castillion és Tisza, lejött a pályáról Bódi Ádám és Adamo Coulibaly!

 

65. perc: Radó András érkezett Sesták helyére a Fradiba.

 

65. perc: Megszerezte a vezetést a Ferencváros. Leandro adot remek labdát Ramíreznek, aki jobb oldalról betörve megcsinált egy befele cselt, majd 13 méterről a bal felső sarokba lőtt 1-0.

 

63. perc: Varga Roland jobb oldali beadását Böde fejelte kapura, de a labda lelassult Lázár Pál, Radosevic meg egy Szűcs Lajost idéző pózzal úszott a levegőben a labdáért.

 

57. perc: Ramírez ment el a balszélen, majd élesen lőtt középre, Radosevic kitenyerelte a labdát, ami Bödéhez került. Az " Ébredő erő" lövés helyett Lamah fejére próbálta tenni a labdát, de Mészáros a kapu torkában elfejelte előle a labdát. Nagyon jól játszik a Ferencváros.

 

53. perc: Gera lőtt 25 méterről, Radosevic vetődve fogta a jobb alsóba tartó lövést.

 

50. perc: Varga Roland jobb oldali éles beadását Radosevic tolta ki újheggyel.

 

48. perc: Sisibe lőtt 18 méterről, de a hosszú sarok felé tartó lövésében nem volt elég erő.

 

46. perc: A megsérült Hajnal tamás helyére Varga Roland érkezett a Ferencvárosba. Elkezdődött a második félidő.

 

 

45. perc: Kassai Viktor nem hosszabbít. Nincs is miért, mert remek a mérkőzés, nem állt a játék. Gól nem született, de soha rosszabb nulla nullát! Vége az első félidőnek!

 

41. perc: Továbbra sincs megállás. Sesták vette át egy labdát, majd 18 méterről ballal tekert a jobb felső irányába, de pár centivel célt tévesztett.

 

40. perc: Lamah jobb oldali beadását Böde fejelte vissza Hajnalnak, aki nagy erővel lőtt 18 méterről, de Radosevic reflexmozdulattal védeni tudott.

 

33. perc: Lamah fűzte át Korhutot a baloldalon, majd éles szögből kapura lőtt, Radosevic beadásra számított és kimozdult, de a lábát otthagyta, így vissza tudott nyúlni vele a labdáért.

 

30. perc: Balogh Norbert cselezett befelé a baloldalról, majd 17 méterről a hosszú sarkot vette irányba, de csúnyán célt tévesztett. A Loki támadója nagyon bátran futballozik, hamarosan Bernd Storck is felfigyelhet rá.

 

29. perc: Enyhültek a ferencvárosi rohamok, most a Loki feljebb tolta a védekezését.

 

23. perc: Sidibe szerelt becsúszva a tizenhatoson belül, a labda a lábán maradt és Kassai Viktor is elég közel állt az esethez. A Ferencváros szurkolók tizenegyest reklamálnak, de tanítanivaló szerelés volt. 

 

22. perc: Nagy Ádám kisszöglete után Sesták fejelt öt méterről, de kifejelték a labdát, a kipattanót Gera lőtte el kapásból, de ebbe is beleléptek a Loki védői.

 

20. perc: Remek iramú a találkozó. A Ferencváros irányít, de a Loki sem védekezni jött a Groupama Arénába, ez mindenképpen szokatlan, de pozitív.

 

14. perc: A mérkőzés legnagyobb helyzete: Balogh Norbert tört be a tizenhatoson belülre két Fradi-védő között, rávezette a labdát Dibuszra, tolt is rajta egyet így még jobb helyzetbe került, majd az üresen álló Sidibéhez passzolt, akinek csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, azonban a szengáli támadó nem számított a passzra, így a labda kigurult az alapvonalon. Balogh Norbert roppant önzetlen volt, de miután a nehezét megcsinálta, akár be is fejezhette volna egymaga az akciót.

 

13. perc: Böde kapott hosszú indítást, kicsit hosszan vette le a labdát, így Mészáros sikeresen be tudott állni neki.

 

10. perc: Ramírez beadását Böde fejelte kapura, de nem volt benne elég erő.

 

7. perc: Sidibe lövése/beadás elment keresztbe a Fradi kapuja előtt

 

4. perc: Ramírez verte át egy csellel Bódit, majd éles szögből lőtt, de egy Loki védő blokkolni tudott

 

1. perc: Böde Dániel tört be a baloldalról a Loki tizenhatosára, majd laposan lőtt, de Radosevic fogta a labdát.

 

1. perc: A Loki kezdte a mérkőzést!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC