NB2 logó
NB3 logó
Magyar válogatottBernd StorckNagy Ádámszurkolók

Storck után Nagy Ádám is flegmázott a szurkolókkal – videó

Simon Zoltán - 2017. október 11. szerda 19:16
Budapest – Emberi jellemvonásokat tanulhatnátok a többi sportolótól!

Azt már megírtuk, hogy Bernd Storck, a magyar válogatott „szövetségi kapitánya” a tegnapi, arcpirító teljesítmény után, a válogatott újabb vergődése miatt az ellene és a játékosok ellen tüntető szurkolókról azt mondta, nem érdekli a véleményük.

 

Amióta ezt kimondta, tucatjával jelennek meg előttem az emlékek. Ahogy Storck ünnepel a szurkolókkal, ahogy előbb a pótselejtezős helyre kerültünk, majd kijutottunk az Eb-re és ott is eredményesen szerepeltünk.

 

Flegma volt Storck, amikor a szurkolók tüntetéséről kérdezték - NB1.hu

Ilyet még nem élt állt, türelmet kért a szurkolóktól!

Hányszor, de hányszor köszönte meg ez az ember a szurkolóknak azt a támogatást, amit a csapatnak jelentettek és jelentenek.

 

Amióta kinevezték a posztjára, nem tudtam olyan NB I-es meccsre kimenni, pedig „próbálkoztam” dögivel, ahol, ne lett volna ott. Mindig csak a jattolásra futotta az időnkből, mert a „kapitány” sietett, mindig a szurkolókhoz. Kicsikhez, nagyokhoz, lányokhoz és fiúkhoz. Büszke mosollyal írt alá nekik vagy éppen állt velük össze egy szelfire.

 

Akkor, érdekelte a szurkolók véleménye, mert pozitívak voltak. Tegnap meg őszinték, ugyanúgy, mint amikor a tetszésüket fejezték ki. Nagyon sokan elfelejtik, akik bekerülnek a labdarúgás vérkeringésébe, hogy nem ők a labdarúgás és még csak nem is miattuk találták ki a világ legcsodálatosabb játékát. Hanem a szurkolókért. Előbb vannak a játékosok, edzők és vezetők a nézőkért, és nem fordítva. A szurkoló mindig megmarad, de egy-egy csapatnak előbb, vagy utóbb de más lesz a tulajdonosa, az edzője és a játékosai is. Nem olyan bonyolult dolog ez, mégis mindenki elfelejti, tisztelet a kivételnek.

 

Storckot ezt tegnap nagyon, de nagyon nem érdekelte!

 

Mi az, hogy nem érdekli a fanatikusok véleménye? Vagy akkor miért igen, amikor istenítették?

 

A drukkernek az is a véleménye, hogy kimegy a meccsre, megveszi a sörét, a szendvicsét, megveszi a mezt, ami miatt Bernd Storck megkapja a fizetését. Vagy ne tegyék meg ezeket, Herr Storck? De, akkor, miből telik majd ennivalóra?

 

A másik meg Nagy Ádám, akit eddig tényleg mindenki szeretett. Nagy több kijelentésével sem értek egyet, vagy ami még durvább, inkább el sem hiszem neki.

 

Azt mondta, próbáltak az elején vezetést szerezni, hajtottak, küzdöttek!

 

Ádám: hol, melyik meccsen? Gyökketővel közlekedtetek a pályán, nem volt két jó passzotok és be voltatok szarva! Falfehérek voltatok mindannyian, és a Himnusz alatt bele nem mertetek nézni a kamerába, mert tudjátok, hogy a tekintetek nem hazudnak, és azt mindenki látja!

 

Utána meg azt mondod, hogy semmit nem vettél észre a szurkolók reakciójából? És ezt milyen arccal és tekintettel tetted meg? Visszanézted már?

 

Ádám: ha nyertek, miért mondasz te is mindig köszönetet nekik, mint mindenki? Olyankor jobban terjed a hang, nagyobb decibellel?

 

Hagyjuk már ezt!

 

Azt kellett volna mondanod neked is, meg a csak Magyarországon szövetségi kapitány Bernd Storcknak, hogy „hallottuk, érzékeltük, sajnáljuk, hogy már megint így alakult, mélyen szégyelljük magunkat. Elnézést kérünk mindenkitől, hogy hitehagyottan, gyáván játszottunk, ez a csodálatos közönség nem ezt érdemelte volna meg most sem. Mostantól minden meccsen megdöglünk a pályán, bátran, férfiként, a kezdő sípszótól az utolsóig harcolva, mert nem elégszünk meg az alibi oldalpasszokkal, (mindig a legközelebbi emberhez, ugye…) aminek köszönhetően kimutatja a statisztika majd, hogy milyen jó voltam.

 

Se a foci nem megy, se a nyilatkozatok. Mindkettő, minél jobban történő alkalmazásához, tanulásra lett volna szükségetek. A pályán és az iskolapadokban is.

 

Nézzétek meg a többi sportolóinkat. Sokkal, de sokkal kevesebb pénzt kapnak a felkészülésre és a megélhetésre, mint ti, sokkal, de sokkal rosszabb körülmények között készülnek, mégis, világsikereket érnek el!

 

De ha meg nem, mert leszerepelnek, akkor sem zúdul rájuk a népharag. És tudjátok, hogy miért, Herr Storck és Nagy Ádám?

 

Mert az igazat mondják a versenyek előtt és az azokat követő értékeléseikben is. Felvállalva a sikereiket és butásaikat is.

 

Sokat kellene tőlük tanulnotok!

 

De ha a megfelelő teljesítmény elsajátítását és az igaz kimondását sem tudtátok eddig, akkor az emberi jellemvonásaikat sem tudjátok majd.

 

És ez sokkal, de sokkal nagyobb baj…

Megvan, mikor dőlhet el a flegma Storck sorsa! - NB1.hu

Eldőlt Storck sorsa!

Cikk hozzászólások száma: 12

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Búcsú Side-től
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Ferencvárosi TC41
2Videoton FC38
3DVSC31
4Budapest Honvéd28
5Újpest FC26
6DVTK25
7Paksi FC24
8Puskás Akadémia FC23
9Vasas FC21
10Swietelski Haladás20
11Balmaz Kamilla Gyógyfürdő19
12Mezőkövesd Zsóry FC16
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!