NB2 logó
NB3 logó

”Támogatás??”

KERINGER ZSOLT - 2016. április 20. szerda 09:41

”Támogatás??”

 

Az elmúlt hónapokban folyamatosan figyelem szinte valamennyi válogatott játékos teljesítményét és a róla megjelenő cikkeket elsősorban abból a szemszögből nézve, hogy 44 év után júniusban ezek a játékosok fogják Magyarországot képviselni az Európa Bajnokságon. Természetesen megnézem azon híreket is, melyek a csoportellenfeleink játékosairól szólnak az összehasonlítás érdekében.

 

Bernd Storck szövetségi kapitány szinte minden héten valamilyen formában nyilatkozik a felkészüléssel összefüggésben és szavaiból csak és kizárólag azt lehet kiolvasni a realitások fényében, hogy miként tudunk sikeresen teljesíteni.

 

 

Rettentően bosszant bizonyos média részéről az a fajta hozzáállás, ami a játékosok heti teljesítményével kapcsolatban megjelenik. Csak emlékezzünk vissza a pótselejtezők előtt miként mentek neki Bernd Storcknak, majd ezt követően milyen „szélkakas” járás volt!

 

Jelen pillanatban sok esetben tapasztalható, hogy a megjelentetett hírnek igazából utána sem járva (pl.: átvesznek híreket) ítélik meg egy – egy játékos teljesítményét, továbbá alapvetően kezd elterjedni az a jelenség, hogy a ”negatív cikknek van hírértéke” és olyan szalagcímeket találnak ki, melyek eredményeként nem erősítik a játékosaink önbizalmát, hanem még bele is rúgnak egyet! Tisztában vagyok vele, hogy egyik játékost sem kell félteni és egy profinak ezen kritikákat el kel tudni viselnie, de engedtessék már meg Tisztelt Érintettek, hogy egyszer végre abból a szempontból figyeljék az eseményeket, hogy a játékosaink igazi önbizalommal léphessenek pályára és érezzék Önökön keresztül is, hogy egy egész ország figyel rájuk és szurkol a sikerükért!

 

Megnézhetjük a csoportellenfeleinknél miként zajlanak az események ezen a téren! Ott minden pillanatban arra törekednek, hogy a nemzeti válogatott minél nagyobb biztonsággal és önbizalommal érkezzen meg az Európa Bajnokságra!

 

Az MLSZ nem szokott nagy barátom lenni szurkolói oldalról nézve, de az elvitathatatlan, hogy a válogatott vonatkozásában minden követ megmozgatnak és megtesznek a sikeres szereplés érdekében.

 

Ezúton szeretném kérni valamennyi média képviselőjét, hogy gondolják át eddigi tevékenységüket és egy kicsit próbáljanak már magyarként, szurkolóként, emberként gondolkodni és ne pedig a szenzációhajhászás menjen! Mindenkire szükség van, és ahogy a válogatott jelszava is nem más csak együtt sikerülhet, tegyék ezt Önök is és álljanak a csapat mellé!

 

Hajrá MAGYAROK!

LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Rémálom”
TABELLA
1Ferencvárosi TC55
2Videoton FC55
3DVSC37
4Újpest FC37
5Budapest Honvéd36
6Paksi FC35
7Swietelski Haladás30
8DVTK30
9Puskás Akadémia FC30
10Balmaz Kamilla Gyógyfürdő27
11Mezőkövesd Zsóry FC27
12Vasas FC26
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!