NB2 logó
NB3 logó

Szomorú vasárnap

GEORGE F. HEMINGWAY - 2017. szeptember 18. hétfõ 12:51
Könnyű lenne a Ferencváros ellen szombaton elszenvedett 3-1-es vereségünket csak egy-két nagy hibát elkövető játékos nyakába varrni, de ez a gondolat önmagában nemcsak igazságtalan, de haszontalan is lenne. Ha játékosaink berúgják azt a négy gólhelyzetet, amit kialakítottunk az első félidőben, most nem a tabella 3. helyén tanyáznánk. Az az egy-két játékos pedig, aki az eszét a zsebében, és nem a lábában hordja, szégyellheti magát. Csapatunk, szurkolóink többet érdemelnek tőlünk. Természetesen lehet veszíteni, de csak egy jobb csapat ellen, miután maximális erőfeszítésünk kevésnek bizonyult. Szombaton egy nyerhető mérkőzést veszítettünk el, és ez számomra egy nagyon fájó pont. A következő hetek összetűzései a Videoton és a Vasas ellen sem lesznek könnyebbek, és csak maximális erőfeszítéssel szerezhetjük meg a pontokat. Senkitől sem fogadunk el kevesebbet. S ezt garantálom. 
 
 
Nyolc NB I-es, vagy rövidesen NB I-es csapatunkhoz kívánkozó játékossal felálló csapatunk 1-1-et játszott az NB III Közép Csoportjában a mérkőzés előtt legeslegutolsó Hódmezővásárhely csapatával. A nézők szerint az eredmény igazságosnak mondható. Szeretném, ha valaki megmagyarázná nekem, miért elfogadható egy ilyen eredmény, amikor az erőviszonyok alapján egy 4-5 gólos sima siker lenne a papírforma? Miért gondolják azok, akik az NB I-be sóvárognak, hogy gyengébb erőfeszítés, téblábolás, ide-oda szaladgálás megelégedést kelt a klubvezetésben? Amikor egy játékos felveszi a fizetését a hónap elején, vajon visszaad belőle a klubnak, mondván, hogy ő csak az NB III-ban játszott az elmúlt hónapban? Nahát, erre ne tessék fogadni! Aki nem nyújtja a maximumot, amikor az NB III-ban játszik, annak nincs helye az NB I-ben. Üzenem mindenkinek. 
 
 
A Ferencváros elleni mérkőzésünk vége felé szurkolóink egy kis része szidni kezdte a Ferencváros egyik jelenlegi, a Honvéd egyik volt játékosát. Természetesen a szidalmazás fölösleges és helytelen volt. Ezt nem hagyta annyiban a szidalmazott játékos egyik családtagja és megtámadta az egyik szidalmazót. A biztonsági szolgálat az elkövetőt átadta a rendőrségnek. A rendőrök szerint a biztonsági szolgálat a szabályoknak megfelelően járt el, információnk szerint az elkövető felelősségét a rendőrség vizsgálja. Hogy aztán ebből a nagyon is világos kis afférból hogyan született a Ripost nevű bulvárlap „Kegyetlen brutalitás: családos embereket vertek Kispesten” című cikke, azt én nem tudom. Azt viszont állítom, hogy két néző között egy pofon akár a Magyar Állami Operaházban is elcsattanhat, és a magyar labdarúgásnak nincs szüksége ilyen megtévesztő szenny címekre. Akkor miért csodálkozunk, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, a stadionok nem biztonságosak? Pedig ma a magyar stadionoknál kevés biztonságosabb hely van. Ezt állítom. De hát mindenkinek élni kell valamiből, az ilyen szenny címek kitalálójának is. Éljen a sajtószabadság!
 
 
Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapatának tulajdonosa a legközelebbi viszontlátásig marad baráti üdvözlettel:
 
 
George F. Hemingway
NB2
Vass a meccs embere az MTK-nál - videó

Vass a meccs embere az MTK-nál - videó

Budapest - Vass Patrik 80. percben szerzett góljával nyert az MTK a Budafoki MTE ellen.
Így verte a Győr a Békéscsabát - videó

Így verte a Győr a Békéscsabát - videó

Békéscsaba - Négy gól született a rangadón.
NB3
Lapátolj a Rákóczival!

Lapátolj a Rákóczival!

Kaposvár - A Kaposvári Rákóczi FC a szurkolók segítségét kéri.
Csúnyán beszéltek a TVSE edzőjével - videó

Csúnyán beszéltek a TVSE edzőjével - videó

Pécs - Szabó István a Pécs elleni mérkőzést követően nyilatkozott a PMFC TV-nek.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Ferencvárosi TC50
2Videoton FC47
3Újpest FC33
4DVSC32
5Paksi FC32
6Budapest Honvéd31
7DVTK29
8Mezőkövesd Zsóry FC26
9Vasas FC25
10Puskás Akadémia FC25
11Swietelski Haladás23
12Balmaz Kamilla Gyógyfürdő23
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!