NB2 logó
NB3 logó

Side

GEORGE F. HEMINGWAY - 2018. február 06. kedd 17:11
Antalja nem tűnik nagy távolságnak Budapesttől. Ennek ellenére egy eléggé megterhelő út, mert reggel 9-kor indultunk, és helyi idő szerint este 7-kor értünk a szállodába. Ez egy nyolc órás út, mivel itt két órával előbbre járnak, mint Budapesten. A hotel maga egy hatalmas épület, amelyet sok kisebb épület vesz körül. A kisebb épületekben 12 kétágyas, fürdőszobával ellátott szoba van. Csapatunkat is két ilyen épületben szállásolták el. Az épületek körülbelül 50 méterre vannak magától a fő hotel épülettől. A központi épületben helyezkedik el a büfé stílusú étkezde is, ahol játékosaink naponta háromszor étkeznek. Három óra tájban egy kisebb, általában szénhidrátban dús választék is megjelenik a hotel lobbyban negyedik étkezési lehetőségként. 
 
A Starlight hotel alagsorában egy egészen pazar fedett medence és jakuzzi található. A vizet állandóan 29 fokon tartják. Szép, tiszta, jól berendezett, és a téli szezonban általában senki által nem látogatott. Alaposan megvizsgáltam a helyszínt. Úgy gondolom, holnaptól kezdve a futballpálya mellett ez lesz a kedvenc helyem Side-ben. Supka Attila megengedte, hogy a játékosok a második edzés vagy a mérkőzés és a vacsora között időt tölthessenek el a medence komplexumban. A mai edzés után elsőnek Lanzafame-t és Kabangu-t láttam, ahogy a medence felé ballagtak. 
 
Az időjárás nagyszerű, se eső, se szél, és napközben nem süllyed 20 fok alá a hőmérséklet. Úgy látom, a játékosok nagyon élvezik az edzőtábort, és még a napi két kemény edzés sem veszi el a kedvüket. Holnap reggel ½ 10-kor edzés lesz azoknak a játékosoknak, akik a délutáni mérkőzésen sem kezdőként, sem csereként nem játszanak. Huszonnégyes keretünkből talán tízen vannak ilyenek, a többiek pedig készülnek a délután négykor kezdődő mérkőzésre. 
 
Az éttermi kínálat rendkívül változatos és bő. Ugyan nem követi a magyar ízvilágot, de jól elkészített helyi és nemzetközi ételek várják a vendégeket. Az egyetlen igazán feltűnő különbség, hogy sertéshús nincs az étlapon, viszont bárányhúsból bő választék van. Desszertek rendkívül változatosak. 
 
A hotel, több más hotellel együtt, tulajdonképpen a tengerparton, a semmi közepén van. Az első kisváros 15 kilométerre van innen. Ott van egy bevásárlóközpont, és a téli szezonban is nyitva tartó boltok. Különben ez a vidék, amelyre nyáron gépkocsik ezrei és tömött buszok hozzák a turistákat, télen rendkívül csendes. Ha nem lenne négy focicsapat a hotelben, akkor bizony kihaltnak tűnne. A négy közül az egyik a DVSC, amely velünk együtt érkezett, és velünk együtt fog távozni is. Mindenki rendkívül udvarias, több olyan alkalmazottal is találkoztam, aki ismerte a Honvédot, és tudta, hogy mi vagyunk a jelenlegi bajnokok Magyarországon. Remélem, felkészülésünk továbbra is jól halad, és ez majd a tavaszi eredményekben is megmutatkozik. 
 
Hajrá Honvéd, csak a Kispest!
 
Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapatának tulajdonosa a legközelebbi viszontlátásig marad baráti üdvözlettel:
 
George F. Hemingway
 

Honvéd-kispad: újabb fontos változás - NB1.hu

Fontos döntés a Honvéd-kispadról

LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Rémálom”
TABELLA
1Ferencvárosi TC55
2Videoton FC55
3DVSC37
4Újpest FC37
5Budapest Honvéd36
6Paksi FC35
7Swietelski Haladás30
8DVTK30
9Puskás Akadémia FC30
10Balmaz Kamilla Gyógyfürdő27
11Mezőkövesd Zsóry FC27
12Vasas FC26
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!