NB2 logó
NB3 logó

Panaszláda

GEORGE F. HEMINGWAY - 2017. július 01. szombat 15:36
Panaszláda
 
Nekem sajnos nincs olyan szép panaszládám, mint az MLSZ-nek a Nemzeti Sportban. Én csak itt tudom kifejteni a véleményemet. Viszont legalább, amit én mondok, azt el is lehet hinni. Szóval miután az MLSZ adminisztrációja úgy informálta a Budapest Honvédot, hogy a bajnokság játszó napja a szombat és ezért kérésünket, hogy július 15-i bajnoki mérkőzést 16-án vasárnap játsszuk le, elutasítja, csapatunk múlt héten kérelemmel fordult az MLSZ elnökségéhez. Miután az adminisztráció elnökségi döntésre hivatkozott, ezt elfogadtuk és természetesen ezért fordultunk az elnökséghez. Az elnökséghez irányított kérelmünkre választ a mai napig nem kaptunk. Ezzel nem is lenne baj, hiszen még bőven van idő, de közben klubunk honlapja interjút készített velem. Többek között elmondtam, hogy az elnökségtől halasztást kértünk és, hogy az ilyen halasztásra bizony van precedens.  
 
Ugyan én azt nyilatkoztam, hogy a múltban az MLSZ ezt más csapatoknak is megtette, honlapunk riportere hibásan a "tavaly" szót használta, ami egy szerencsétlen elírás volt. Erre reagált az MLSZ, mondván, már nem először tévesen informálom a közvéleményt. Ezt írták. Nos, így tud valaki úgy igazat mondani, hogy nem mond igazat. Mert amit az MLSZ állít, az igaz. A múlt évben valóban nem volt halasztás. Az elmúlt években viszont volt. Ennyit erről.
 
A másik humoros pont, hogy kérésem nem a nemzetközi szereplést segítené elő, hanem a versenysemlegességet sértené, mert az ellen a Haladás ellen, amely az előző héten nyugodtan készülhetett ellenünk, nekünk több, mint 36 óra időnk lenne a felkészülésre. Tehát az MLSZ a másik csapatot védi. Sok ostobaságot hallottam már, de azért ez viszi az aranyat. Szerintem, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség annyi időt fordítana a csapatok támogatására és a csapatok jogos, logikus kéréseinek a teljesítésére, mint amennyit fordít arra, hogyan ne teljesítse a csapatok kívánságait, ez talán még a magyar labdarúgásnak is a hasznára válna.
 
Tudom. Hallottam, hogy az MLSZ maga a sikertörténet, és csak ezek az átkozott klubcsapatok nem teljesítenek nemzetközi szinten. Biztosan a hülye klubvezetők, akik az MLSZ minden segítsége ellenére sem tudnak eredményeket elérni. Rendben van, kedveskéim, csak nem akarom az elnökségtől, az adminisztrációtól, meg az MLSZ-től, meg igazán senkitől sem hallani, hogy mindenki mennyit segít nekünk. A hozzáállásról pedig döntsenek azok, akiknek lehetőségük van mérlegelni az itt felvázolt álláspontokat. 
 
Olvasom az újságban, hogy valamelyik nagyokos belengette a bundázás lehetőségét a Vasas izraeli meccse kapcsán. Aki egyáltalán valamit tud a tisztességtelen magatartásról a labdarúgásban, az világosan látja, hogy a meccs történései kizárnak mindenféle helytelen magatartást. Mindkét csapat összes játékosának kellett volna összeesküdnie, hogy a mérkőzés eredménye így alakuljon. Ha én egy Vasas-játékos lennék, vérig sértve érezném magam az ilyen feltételezések miatt. Nincs elég bajunk anélkül, hogy egymást sértegessük primitív gyanúsítgatásokkal? Legalább a nemzetközi szinten tartsunk össze és segítsük egymást, ha már senki másra nem számíthatunk.
 
A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:
George F. Hemingway
 
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Szomorú vasárnap
KERINGER ZSOLT
Már csak a válogatott
TABELLA
1Videoton FC21
2Ferencvárosi TC19
3DVSC17
4Budapest Honvéd16
5Puskás Akadémia FC14
6Vasas FC13
7Újpest FC13
8Paksi FC13
9DVTK12
10Swietelski Haladás9
11Mezőkövesd Zsóry FC8
12Balmaz Kamilla Gyógyfürdő6
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!