NB2 logó
NB3 logó

Nem, nem, nem

GEORGE F. HEMINGWAY - 2017. június 28. szerda 12:58

Nem megy ő innen el… Rengeteg megjegyzést hallottam, még több spekulációt olvastam, Davide Lanzafame hollétéről a 2017/18-as idényben. Hagy nyugtassak meg minden Honvéd szurkolót. A 2017 nyári átigazolási szezon során Davide Lanzafame játékjogát a Budapest Honvéd senkinek, sehova, semmi pénzért sem értékesíti. Ezt megbeszéltem Davide-vel is, aki nagy kedvvel és örömmel néz a következő szezon elé mint a Budapest Honvéd játékosa.

 

Csapatunk ma délután zártkapus mérkőzést játszik Telkiben a Paks csapata ellen. Masszív, jól összeválogatott csapat ellenfelünk, egy jó és tapasztalt edzővel. Természetesen a mérkőzés felkészülésünk része a Bajnokok Ligája és az OTP Bank Liga mérkőzéseire. Erik van der Meer minden bizonnyal sok olyan játékosnak is lehetőséget ad majd a mérkőzés során, aki még nem kezdőcsapatunkban kap helyet. Ilyenkor persze a lényeg a felkészülés, és nem az eredmény, de azért minden mérkőzésen szeretnénk a lehető legjobb eredményt hozni.

 

Tegnap megérkezett a levél az UEFA főtitkárától, hogy csapatunk teljesített minden követelményt ahhoz, hogy részt vegyen az UEFA Bajnokok Ligájában a 2017/18-as szezonban. Arról is értesítettek minket, hogy U19-es csapatunk is teljesítette a követelményeket, hogy résztvevő legyen a 2017/18-as UEFA Ifjúsági Ligában. Gratuláció jár mindkét csapatunknak!

 

Kiegészítve azzal az egy játékossal, akinek papírmunkája egy másik klubbal kapcsolatban még függőben van, csapatunk teljes.. Új igazolás már nem valószínű. Még egy kiegészítő ember talán elkelne a középpályára. Ha esetleg találunk egy megfelelő magyar játékost, arról még lehet szó. Ami az akadémistáinkat illet, ők is már nagy intenzitással gyakorolnak az első csapattal, és egy-két játékost hamarosan láthatunk majd mérkőzéseken is. A beépítés egy hosszú és nehéz folyamat,  de úgy gondolom, a 2017/18-as szezon végére 2-3 új akadémista fog egyre több lehetőséget kapni az OTP Bank Ligában szereplő csapatunkban. Jelenleg 5-6 olyan játékos van, akinek reális esélye van bemutatkozásra az elkövetkező szezonban a 2007-2010-es korosztályból. Csak rajtuk fog múlni.

 

A legközelebbi viszontlátásig maradok baráti üdvözlettel:

George F. Hemingway

LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
A selejt bosszúja
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Videoton FC35
2Ferencvárosi TC35
3DVSC25
4Budapest Honvéd25
5Újpest FC22
6DVTK21
7Vasas FC21
8Paksi FC21
9Puskás Akadémia FC19
10Balmaz Kamilla Gyógyfürdő16
11Swietelski Haladás11
12Mezőkövesd Zsóry FC11
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!