NB2 logó
NB3 logó

Él a remény!

KERINGER ZSOLT - 2016. április 10. vasárnap 18:13

Csütörtök este, amikor megérkeztem a mérkőzésre látható volt mindenkin, hogy csak és kizárólag egy eredményt tudott elképzelni, mégpedig, hogy a csapat behúzza a három pontot. A bemelegítés során a játékosok arcán látható volt a feszültség, hogy nagyon fontos mérkőzés vár rájuk.

Az első félidő elején minden úgy indult, ahogy számítottuk, vagyis a csapat pár bíztató helyzetet kialakított a vendégek kapuja előtt, aztán jött a hidegzuhany. Juhász Roli egy rossz passzából hátrányba kerültünk. Ez borzasztóan megzavarta a csapatot, mely az egész első félidőre rányomta a bélyegét. Ekkor én úgy éreztem, hogy ezért nem tudunk mi előre lépni, mert ilyen helyzetekben mindig megroppanunk. A jövőre nézve tehát borzasztóan fontosnak tartom a mentális felkészítésben történő előrelépést.

Jött a második félidő és szinte minden a feje tetejére állt. Két csere és mintha kicserélték volna a csapatot. Böde Dani ellentmondást nem tűrve ment előre és ez a mentalitás átragadt a játékosokra a szurkolókra is. Az volt a kérdés ekkor már számomra, hogy mikor rúgjuk meg az első gólt és aztán onnét már nem állíthat meg semmi és senki bennünket. Jött Dani és gól, gól, gól gól!! Egyenlítettünk! Egy a védők mögé beívelt labda következtében mindenkiben meghűlt a vér amikor Guzmics Ricsi egy óriási sprinttel utolérte a támadót és a „találkozás” után a vendégek játékosa nagyot esett. Tizenegyes!? NEM, ugyanis a játékvezető egyértelműen jelezte, hogy mehet tovább! Aztán fordultunk és Böde Dani ismét megvillant! GÓÓÓÓL! Innen gondoltam már nem lehet gond, aztán az utolsó percek igencsak izgulósra sikeredtek, de a végén ünnepelhettünk és ez volt a legfontosabb!

Mai nap olvasgattam a megjelent cikkeket. Én azt gondoltam, hogy egész nap csak arról fogok olvasni, hogy ”él a remény” és még akár második helyen is tovább léphetünk egyenes ágon!

Aztán látom és olvasom, hogy most a Guzmics szerelésével van elfoglalva mindenki! Ez a pozitív hozzáállás mutatja miért nem lépünk egyről, kettőre! Amikor ellenünk jogos vagy jogtalan ítéleteket fújnak be és ebből rosszul jövünk ki, akkor siránkozunk! Most meg amikor egy olyan szituációt, amit így és úgy is lehet megítélni, azon elkezdünk ”rugózni”! Itt jön a profizmus egyik hiányossága szerintem. Nekünk ebben az esetben egyet kellene levenni, hogy számunkra jól alakult a meccs és kész!

Minden energiánkat Görögország legyőzésére kellene fordítani és a játékosok önbizalmának növelésére! E helyett….. Szóval külföldön ilyen esetben mi is történik a csapatoknál? A következő feladatra koncentrálnak! Remélem, a válogatottnál ez történik most!

Nagyon fontosnak tartom most elmondani, hogy Én Tiszteltem Dárdai Pali munkáját, eredményeit és úgy gondolom Bernd Strock szövetségi kapitány is hasonlóan jó munkát végez! Pali ajánlotta nekünk és azt hiszem, Ő azok közé tartozik, aki felelősségének teljes tudatában gondolta, hogy Bernd Strock alkalmas lesz folytatni a munkáját! Támogatni kell és majd a sorozat végén lehet eredményről véleményt alkotni!

Most vasárnap GYŐZNI KELL és akkor a remény tovább él az esetleges második hely megszerzése kapcsán!

Él a remény és ez a legfontosabb!

Hajrá MAGYAROK!

NB2
Döntetlen a megyei derbin - videó

Döntetlen a megyei derbin - videó

Nyíregyháza - Óriási helyzetek maradtak ki a Szpari-Kisvárda meccsen.
Nagyobb különbbséggel is győzhetett volna az MTK - videó

Nagyobb különbbséggel is győzhetett volna az MTK - videó

Gyirmót - Feczkó Tamás, az MTK trénere értékelt a Gyirmóton megnyert mérkőzést követően.
NB3
Így verte a Csornát a Pápa - videó

Így verte a Csornát a Pápa - videó

Pápa - Tekintse meg a Pápa-Csorna mérkőzés gólösszefoglalóját!
Megérdemelt PMFC-győzelem - videó

Megérdemelt PMFC-győzelem - videó

Makó - Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője és Méhes Tibor, a Makó FC trénere értékelt.
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Ki mit kíván?
KERINGER ZSOLT
Már csak a válogatott
TABELLA
1Videoton FC25
2Ferencvárosi TC23
3DVSC21
4Budapest Honvéd19
5Paksi FC17
6Vasas FC16
7DVTK15
8Puskás Akadémia FC15
9Újpest FC15
10Swietelski Haladás10
11Mezőkövesd Zsóry FC9
12Balmaz Kamilla Gyógyfürdő7
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!