NB2 logó
NB3 logó

„Bordeaux-i éjszaka”

KERINGER ZSOLT - 2016. június 14. kedd 08:23

Az elmúlt év novemberétől a magyarok többsége, de a foci-szurkolók biztosan megkezdték a visszaszámolást a franciaországi Európa-bajnokság kezdetét várva. Így voltam vele én is és reméltem, hogy sikerül kijutnom a magyar csapat mérkőzéseire. Az elmúlt hónapok álmodozása és bizakodása ma már valósággá válhatott, ugyanis szurkolótársaimmal itt vagyunk francia földön és alig várjuk a kedd esti fellépését a válogatottnak.

 

Vasárnap indultunk el többedmagammal Bordeaux irányába, hogy a válogatottal együtt a következő hetekben meghódítsuk Európát. Az úton rengeteg magyar kocsival és szurkolóval találkoztunk és mindenkinek az első szavai így hangzottak: Hajrá MAGYAROK! Szóval 44 év után újra világeseményen a mi kis országunk válogatottja és a fiúkat elnézve látni, hogy mennyire elszántak. Mindenképpen meg akarják mutatni, hogy nem véletlen kerültünk ki a mostani kontinens tornára.

Mit is lehet erre igazi magyarként mondani? Talán annyit, hogy FIÚK, MINDENT BELE és mutassátok meg, hogy igenis képesek vagytok hazátokért és értünk szurkolókért küzdeni és minden mérkőzésen a maximumot nyújtva, emelt fővel elhagyni a pályát!

 

Én azt kívánom nektek, hogy álmaitok váljanak valóra és tényleg büszkék lehessünk rátok az Eb után is. Persze tudom én is, mint szurkoló, hogy minden meccsen a győzelem a legfontosabb és akkor vagyunk igazán boldogok, ha ez sikerül is, de szerintem ma minden magyar tudja, hogy rettentően nehéz a mai modern fociban sikert elérni, mert mindenki borzasztóan komolyan készül egy-egy ilyen tornára. A csoportunkban lévő csapatok ugyanolyan elánnal fognak küzdeni a győzelemért, mint remélhetően a mi csapatunk, de én úgy érzem, hogy a norvég meccs előtt is volt egy olyan szikra, ami bizakodásra adott okot, a mellett, hogy mindenki fix vesztesnek könyvelt el bennünket.

 

Én most is úgy érzem, hogy a szakmai stáb és a csapat valami olyanra készül, ami nekünk szurkolóknak örömet fog okozni, ezért is kérek mindenkit, hogy legyünk végre összetartóak, ahogy ezt itt kint is érezni minden magyar szurkolón és tiszta szívből szurkoljunk a válogatottnak! Ahogy a szlogen is hirdeti, csak együtt sikerülhet!

 

Kalandra fel és este mutassátok meg mindenkinek, hogy igenis a magyar válogatott erős és képes összefogni és csapatként sikereket elérni!

 

Amikor ezeket a sorokat írom még nagyon sok szurkoló úton van Bordeaux-ba, hogy aztán a meccsen több tízezer magyar torokból zúgjon a RIA RIA HUNGÁRIA!

 

HAJRÁ MAGYAROK!

LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Fekete leves
KERINGER ZSOLT
„Rémálom”
TABELLA
1Ferencvárosi TC55
2Videoton FC55
3DVSC37
4Újpest FC37
5Budapest Honvéd36
6Paksi FC35
7Swietelski Haladás30
8DVTK30
9Puskás Akadémia FC30
10Balmaz Kamilla Gyógyfürdő27
11Mezőkövesd Zsóry FC27
12Vasas FC26
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!